Tineri de 10

Avem tineri extraordinari.

context

Nu ne-am propus să acordăm neapărat o atenție deosebită excelenței. Spunem asta deoarece nu această zonă este cea care suferă cel mai tare în educația din România. Cu toate acestea avem tineri extraordinari, tineri care studiază atât în țară cât și în universități prestigioase din întrega lume. Încercăm să fim alături și de cei care au rezultate deosebite, cei care reușesc să studieze la cel mai înalt nivel.

acțiuni

Plecând de la resursele pe care le avem prin implicarea sponsorilor și donatorilor noștri, am reușit să susținem câțiva tineri.

Îi numim noi Tineri de 10, tineri despre a căror carieră vom auzi cu certitudine, tineri care au și vor avea succes. Mai jos, în ordine cronologică a acordării burselor,  despre Horea-Mihai, Erik-Laszlo, Dan- Claudiu și Alex.

Horea - Mihai Silaghi

Student la Computer Science la University of Cambridge. Din toamna anului 2020, prestigioasa universitate a mai câștigat un student valoros, un tânăr cu potențial. Mult succes Horea! Suntem bucuroși și onorați să fii bursierul nostru.

Șef de promoție al generației 2020 la C.N. „Emanuil Gojdu” Oradea.

Vezi AICI mai multe despre Horea.

Erik-Laszlo Birinyi

Student din 2021 la London School of Economics and Political Science (LSE). Erik este un tânăr determinat şi perseverent, pasionat de proiecte sociale şi drepturile omului, aspirând la o carieră în domeniul juridic sau cel politic, fiind totodată şi fondatorul unui ONG cu o gamă largă de activităţi. În 2021 a absolvit clasa a 12-a, la școala internațională Transylvania College, în Cluj Napoca.

Vezi AICI mai multe despre Erik.

Dan-Claudiu Negrău

Este primul nostru bursier doctorand.

Dan este doctorand în inginerie Industrială.

Teza lui fiind: ”Contribuții privind Dezvoltarea Fabricării Aditive pe mașini cu Comandă Numerică”.

Vezi AICI mai multe despre Dan.

Alex Trandafir

Am putea spune că Alex este bursierul cu cel mai bogat CV.

Este student în Marea Britanie (Universitatea Loughborough)

Până la 21 de ani are realizări pe care mulți dintre noi le avem într-o jumate de viață sau chiar o viață.

Vezi AICI mai multe despre Alex.

ro_RORomanian