Donează

De ce și pentru ce să donezi?

Poți să donezi pentru unul din proiectele noastre, susținând astfel aceste proiecte respectiv activitatea ONG-ului nostru.

Campaniile noastre curente:

Alătură-te și tu

Ne-am implicat din primele zile în criza refugiaților. Poți să vezi în sectiunea You4Peace (de pe home) care au fost și care sunt în continuare acțiunile noastre. orice donașie este binevenită. Mulțumim!

Un copil - un calculator

Elevilor și tinerilor din mediul rural. mai ales celor care nu au avut niciodată un calculator sau laptop. Acestea nu trebuie sa fie un lux pentru ei.Hai alături de noi în acest proiect.

Burse You4Ability

Suntem alături de copii și tinerii cu dizabilități. Ne propunem să sușinem cât mai mulți dintre ei oferindu-le burse și/sau să-in implicăm în programe prin care să-i ajutăm să devină cât mai independenți.

Vrei să ai propria campanie de donații pe You4Edu?

You4Edu este o platformă de donații online realizată și administrată de ONG-ul nostru.

Oferim posibilitatea ONG-urilor și grupurilor de inițiativă să-și creeze propriile campanii pe platforma noastră.

ONG-uri.

Dacă ONG-ul vostru nu are posibilitatea tehnică să atragă donații online, putem să-ți punem la dispoziție platforma You4Edu. Donațiile primite și suma atrasă se văd în timp real.

Dacă aveți un proiect în domeniile: educație, social, medical, sport, cultură, artă sau mediu vă oferim cu drag posibilitatea să aveți una sau mai multe campanii pe platforma noastră. Una din cele mai importante condiții este să asigurați o transparență a cheltuirii fondurilor atrase prin campania de donații.

AICI puteți vedea un exemplu de astfel de campanie de donații creată de un ONG pentru un caz social/medical.

Grupuri de inițiativă.

Da, oferim această posibilitate și grupurilor de inițiativă. Dacă sunteți un grup de prieteni sau colegi și doriți să vă implicați într-un proiect, oferim posibilitatea ca acel proiect să fie finanțat printr-o campanie de donații pe You4Edu: putem crea o campanie dedicată proiectului vostru.

Important: dacă sunteți un grup de inițiativă  (adică nu sunteți constituiți ca ONG) nu aveți posibilitatea dpdv legal să atrageți sponsorizări. Noi, proprietari și administratori ai platformei You4Edu fiind un ONG, dacă proiectul vostru este unul acceptat de noi și dacă se incadrează în legislație, vă putem oferi  inclusiv posibilitatea să atrageți sponsorizări pentru proiectul vostru..

Este foarte important să fie asigurată o transparență a cheltuielilor pe care le veți face din fondurile atrase în cadrul campaniei de donații.

Exemple de proiecte: vreți să oferiți una sau mai multe burse pentru copii, vreți să susțineți o școală, vreți să susțineți un caz social, vreți să susțineți un caz, etc. medical,  

Prieteni.

Da, putem să oferim posiblitatea unei campanii de donații online și unui grup de prieteni care-și propun să realizeze un proiect. Este foarte important să fie asigurată o transparență a cheltuielilor pe care le veți face din fondurile atrase în cadrul campaniei de donații.

Exemple de proiecte: vreți să oferiți una sau mai multe burse pentru copii, vreți să susțineți o școală, vreți să susțineți un caz social, vreți să susțineți un caz, etc. medical. În plus, plecând de la faptul că nu sunteți o entitate constituită ca ONG, dacă proiectul vostru este validatat de către noi, putem să vă oferim posibilitatea să atrageți sponsorizări de la companii.

Colegi.

Sunteți un grup (mai mare sau mai mic) de colegi într-o firmă sau o instituție? Puteți să aveți o campanie de donații dedicată vouă, pe platforma noastră.

Poate vreți o campanie prin care vreți să ajutați un coleg/ colegă care trece printr-un moment mai greu (medical, familial, etc) Sau poate vreți să demarați un proiect prin care să oferiți un număr de burse ori să susțineți o școală.

Putem crea o campanie de donații online dedicată proiectului vostru. Puteți de asemenea să atrageți sponsorizări pentru proiectul vostru prin intermediul ONG-ului nostru. Sponsorizări de la compania la care lucrași sau de la orice altă companie.

Foarte important: toate cele de mai sus doar dacă proiectul vostru este unul conform legii și doar dacă acordați o transparență maximă a cheltuirii fondurilor atrase prin intermediul campaniei. 

AICI puteți vedea exemplu de campanie creată la cererea angajaților dintr-o companie. Fondurile atrase au fost folosite strict pentru ajutoare pentru refugiați din Ucraina și pentru a trimite medicamente și lucruri de strictă necesitate în Ucraina.

ro_RORomanian