D177

Context D177

Facilitatea fiscală prin depunerea formularului D177 este una care ajută foarte mult atât ONG-ul pe care vrei să-l susții cât și compania care alege să folosească această facilitate fiscală. 

Pe scurt:

  • depunând D177, …”ceri” ANAF-ului să direcționeze / vireze către ONG-ul indicat de compania ta, banii pe care ai fi putut să-i sponsorizezi anul precedent și nu i-ai sponsorizat.
  • Termen de depunere în anul 2024 (pentru rezultatele aferente anului 2023): 25 iunie 2024!

Cum faci?

  1. Colegii tăi de la departamentul financiar – contabil iți comunică suma care poate fi completată în formular.
  2. Ne comunicați suma și detaliile pentru a redacta contractul.
  3. Pe baza contractului pe care vi-l transmitem completați formularul D177 și-l depuneți la ANAF (în SPV)
  4. ANAF virează către noi suma menționată în contract.

Avantaje

Ce avantaje are compania ta? 

Ce avantaje poți avea tu în calitate de decident / ambasador al nostru?

Ce proiecte susții? Ce proiecte putem derula împreună?

Vezi mai jos câteva din avantajele pe care le are / le poate avea  compania ta.

Influența în cash-flow-ul companiei tale este zero. Aceeași influență (zero) este și în indicatorii financiari ai companiei. Suma în cauză ”nu pleacă” din conturile companiei tale. Suma este virată, la cererea voastră, de către ANAF în contul ONG-ului.

Da, nu irosim! Ca exemplu, dacă ai plătit un impozit pe profit de 100.000 lei, pentru anul trecut, înseamnă că ai fi putut sponsoriza 20.000 lei (*). Dacă nu ai făcut sponsorizări de 20.000 lei, aceștia au ajuns la bugetul de stat. Nedepunând D177, consideri că statul cheltuie mai mult sau mai pușin eficient acești bani pentru care TU companie, poși decide. Te asigurăm că noi, împreună cu tine, putem găsi proiecte în care să decidem împreună ce facem cu acești 20.000 de lei. Împreună vom fi, cu certitudine, mai eficienți decât statul în deciziile pe care le vom lua. Împreună putem inveți în comunitățile și proiectele pe care le decidem.

(*) colega/ colegul tău de la financiar îți poate face calculul exact.

Companiile partenere știu deja că putem customiza, în calitate de operatori de granturi, proiecte dedicate companiilor partenere (vezi secțiunea alăturată ”Compania ta).

Pe lângă proiectele pe care le customizăm pentru companiile partenere susții proiectele educaționale pe care organizația noastră de derulează. Detalii despre proiectele noastre AICI.

DA, suntem printre puținele organizații care customizăm proiecte de CSR plecând de la politica de CSR a companiilor partenere. Putem derula proiecte care au ca beneficiari copiii angajaților sau chiar și angajații sau ne putem focusa pe proiecte dedicate comunității în care compania își desfășoară activitatea.

Vezi mai jos câteva avantaje pe care le poți avea tu ca persoană / ca ambasador / ca partener al ONG-ului nostru.

Ești CFO / CEO / decident într-o companie?

Dă-ne de veste, îți vom prezenta cum poate fi parteneriatul cu compania ta, avantajele pe care le poate avea atât compania cât și tu personal. Dacă ar fi să-ți dăm un singur exemplu, te provocăm să îți imaginezi un copil pe care-l cunoști sau o anumită cauză/proiect – la recomandarea ta, putem ajuta acel copil sau cauză!

Reprezinți o firmă care oferă servicii financiar contabile? Ești cea / cel mai în măsură să știi câți bani se irosesc, câți bani am putea salva prin mecanismul formularului D177.

Am fi bucuroși să-ți spunem ce putea face împreună. Suntem convinși că în câteva minute, ne-ai putea spune ce ai face TU cu acei bani irosiți. Avem instrumentele necesare să implementăm proiectele pe care ti le imaginezi. Contactează-ne și-ți vom spune ce putem face împreună și care pot fi avantajele tale în urma parteneriatului cu noi.

Ai prieteni sau cunoști decidenți din companii? Cel mai probabil o parte din aceste companii irosesc foarte mulți bani deoarece nu folosesc facilitatea fiscală în cauză.

Devenind ambasadorul nostru vom contribui să nu mai fie irosiți acești bani, vom ajuta aceste companii să folosească mai eficient acești bani. Nu în ultimul rând te vom ajuta pe tine și vom demara acele proiecte pe care tu îți imaginezi / dorești să le susții!

TE-AI DECIS SĂ NE SUSȚII? 

Click pe butonul de mai jos, completează câteva date și-ți vom transmite contractul de sponsorizare pe care trebuie să-l menționezi în formularul D177.

Despre formularul D177
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Vrei detalii despre cum poate colabora compania ta cu ONG-ul nostru folosind D177?
Vrei detalii despre cum poți tu, ca persoană fizică, colabora cu ONG-ul nostru folosind D177?
În ce calitate ne scrii?
Parteneri care au susținut și susțin proiectele noastre:

parteneri

Urmărește-ne pe Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons Load more
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 years ago
You4Edu

😢 ... See MoreSee Less

2 years ago
You4Edu

Împreună cu un grup de ONG-uri am demarat o acțiune prin care
ne propunem să eliminăm o nedreptate/ abuz/ discriminare pe care Casa Nationala de Asigurari de Sanatate o face în cazul a câteva zeci de mii de cetățeni români, mai exact studenții români din străinătate.

Studenții români la universități din străinătate - spre deosebire de studenții români la universități din România - nu sunt asigurați medical pe teritoriul României decât dacă plătesc o asigurare individuală în acest sens.

Considerăm că este o interpretare greșită (chiar abuzivă) a legii 95 / 2006. În acest sens există cel puțin o decizie definitivă a instanței în acest sens. Decizie prin care CNAS este obligată să asigure o studentă la o universitate din străinătate respectiv să-i elibereze cardul european de sănătate.

Am demarat discuții cu autoritățile, cu cei care pot să decidă în sensul eliminării acestei nedreptăți.
Am contactat și contactăm autorități, decidenți atât ministere cât și din guvern respectiv parlamentari, pentru ca acești zeci de mii de tineri români să fie asigurați în România.

Vom reveni cu update-uri pe acest subiect.

Mulțumim tuturor celor care se implică pentru a fi eliminată această nedreptate.

Apreciem faptul că domnul senator Adrian Hatos a răspuns solicitării noastre implicându-se în acest subiect (link în primul comentariu).
... See MoreSee Less

Load more
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more
ro_RORomanian