Cum faci?
Ai decis să ne susții cu depunerea formularului D177. Mulțumim!
Este suficient să ne comunici: 1. denumirea companiei, 2. CUI-ul, 3. numele și calitatea celui/celei care semnează contractul și 4. suma pe care vrei să o redirecționezi prin mecanismul formularului D177.
Pe baza acestora îți vom trimite contractul de sponsorizare, pe care trebuie să-l menționezi în formularul D177.
IMPORTANT să reții că termenul de depunere a formularului D177 pentru rezultatele din 2023 este 25 iunie 2024.
Detalii D177
Vrei mai multe detalii despre parteneriatul cu noi? Despre ce înseamnă un parteneriat cu noi, despre ce avantaje are compania ta sau ce avantaje poți să ai tu personal?
(*) prin depunerea D177 ceri ANAF-ului să direcționeze către noi sumele pe care nu le-ai folosit anul trecut pentru sponsorizări.
Parteneri care au susținut și susțin proiectele noastre:
Împreună cu un grup de ONG-uri am demarat o acțiune prin care
ne propunem să eliminăm o nedreptate/ abuz/ discriminare pe care Casa Nationala de Asigurari de Sanatate o face în cazul a câteva zeci de mii de cetățeni români, mai exact studenții români din străinătate.
Studenții români la universități din străinătate - spre deosebire de studenții români la universități din România - nu sunt asigurați medical pe teritoriul României decât dacă plătesc o asigurare individuală în acest sens.
Considerăm că este o interpretare greșită (chiar abuzivă) a legii 95 / 2006. În acest sens există cel puțin o decizie definitivă a instanței în acest sens. Decizie prin care CNAS este obligată să asigure o studentă la o universitate din străinătate respectiv să-i elibereze cardul european de sănătate.
Am demarat discuții cu autoritățile, cu cei care pot să decidă în sensul eliminării acestei nedreptăți.
Am contactat și contactăm autorități, decidenți atât ministere cât și din guvern respectiv parlamentari, pentru ca acești zeci de mii de tineri români să fie asigurați în România.
Vom reveni cu update-uri pe acest subiect.
Mulțumim tuturor celor care se implică pentru a fi eliminată această nedreptate.
Apreciem faptul că domnul senator Adrian Hatos a răspuns solicitării noastre implicându-se în acest subiect (link în primul comentariu).
... See MoreSee Less
Avem strategii pentru atragerea tinerilor către catedră?
Avem / vom avea ... România (tot mai) Educată!
... See MoreSee Less
Atrași cred că sunt multi și din păcate majoritatea sunt speriați de examenul de titularizare!!! Visul meu este sa fiu profesor dar până când va trebui sa dau anual titularizare (cel puțin câțiva ani), nu ii vad rostul, in special pentru că examenul nu reflecta cunoștințele și competențele mele!
This content isn't available right now ... See MoreSee Less
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.
O excelenta analiză si in acelasi timp foarte trist ca se intampla asa ceva.
Că statul prin instituțiile sale nu-și face treaba, știm!
NU știm de ce nu sunt mai multe companii care să-și asume ȘI AȘA responsabilitatea socială.
AȘA CUM? Să-și aleagă cu mai mare responsabilitate furnizorii, poate mai ales acești furnizori!
Felicitări pentru analiză Fundatia ADV Români !O analiză excelentă a ceea ce înseamnă piața Unităților Protejate realizată de Fundația ADV România.
(vezi în primul comentariu).
Ne permitem să spunem că analiza este cu precădere în atentia companiilor și #decidentilor din companii care au decis sau decid sa nu fie suficient de atenti la aceste colaborări!
Credit Foto: ADV România ... See MoreSee Less
Comment on Facebook
4,5 min
in ton cu vremurile
Chiar dacă glumim și e bine să glumim, un stat nu trebuie să trateze educația ca pe o glumă! ... See MoreSee Less
Comment on Facebook