Cum faci?

Ai decis să ne susții cu depunerea formularului D177. Mulțumim!

Este suficient să ne comunici: 1. denumirea companiei, 2. CUI-ul, 3. numele și calitatea celui/celei care semnează contractul și 4. suma pe care vrei să o redirecționezi prin mecanismul formularului D177.

Pe baza acestora îți vom trimite contractul de sponsorizare, pe care trebuie să-l menționezi în formularul D177.

IMPORTANT să reții că termenul de depunere a formularului D177 pentru rezultatele din 2023 este 25 iunie 2024.

Detalii D177

Vrei mai multe detalii despre parteneriatul cu noi? Despre ce înseamnă un parteneriat cu noi, despre ce avantaje are compania ta sau ce avantaje poți să ai tu personal? 

(*) prin depunerea D177 ceri ANAF-ului să direcționeze către noi sumele pe care nu le-ai folosit anul trecut pentru sponsorizări.

Primul pas este să ne transmiți câteva date.
Pentru a depune formularul D177 ai nevoie de un contract de sponsorizare încheiat cu ONG-ul nostru. Contractul trebuie menționat în formularul pe care-l vei depune în SPV la ANAF. Pentru a putea genera contractul avem nevoie de datele de mai jos.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
recomandăm să scrii doar numere întregi, fără zecimale.
recomandăm să scrii doar numere întregi, fără zecimale.
Calitatea semnatarului
Parteneri care au susținut și susțin proiectele noastre:

parteneri

Urmărește-ne pe Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 month ago
Asociatia D'Apetresii

Anul acesta unul din Moșii noștri a fost Andrei. Andrei pe care chiar îl cheamă si Nicolae!

Andrei este cel care ne-a spus despre colegul lui mai mic Ionuț, de la Liceul Tehnologic „Horea” Marg.

Ne bucurăm că am reușit să-i facem bucuria de a avea primul lui calculator.

Cu toate loviturile vieții (*) , Ionuț este un copli / tânăr deosebit, cu foarte mult bun simț și foarte îndrăgit de colegi și profesori. Ionuț a fost pe podium la balul bobocilor din acest an, situându-se pe locul 2!

Este greu să scriem în câteva cuvinte toate lucrurile deosebite pe care le știm despre Ionuț.
Mulțumim doamnei diriginte și conducerii liceului pentru tot ceea ce fac pentru Ionuț și pentru ceea ce ne-au spus despre acest tânăr minuntat.

Mulțumim Andrei! Fără propunerea și implicarea ta, nu am fi putut afla de Ionuț.

(*) Cu toate că mama lui a decedat în 2023, Ionuț are norocul unui tată deosebit, care-l crește de la vârsta de doi ani, când s-a căsătorit cu mama lui Ionuț. Acesta chiar daca nu este tatăl biologic a lui Ionut, este tutorele legal și îl iubește la fel ca și pe celălalt copil al lui.

Mult succes Ionuț în tot ceea ce faci!
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Felicitari! Mult succes Ionut!

FELICITĂRI ANDREI pentru gestul făcut pentru Ionuț Pavel! FELICITĂRI dragul nostru Ionuț și să știi că suntem mândri de comportamentul tău și mă bucur că toate sfaturile pe care ți le-am dat când erai în școala generală le - ai însușit cu drag chiar dacă soarta a fost cam nemiloasă pentru tine la o vârstă atât de fragedă, azi poți să fii mândru de educația primită de la cel care te-a crescut, adică tatăl tău. Așa cum spune și proverbul tată nu este cel care te-a făcut ci cel care te crește. RESPECT pentru tatăl tău.

Load more
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 years ago
You4Edu

😢 ... See MoreSee Less

2 years ago
You4Edu

Împreună cu un grup de ONG-uri am demarat o acțiune prin care
ne propunem să eliminăm o nedreptate/ abuz/ discriminare pe care Casa Nationala de Asigurari de Sanatate o face în cazul a câteva zeci de mii de cetățeni români, mai exact studenții români din străinătate.

Studenții români la universități din străinătate - spre deosebire de studenții români la universități din România - nu sunt asigurați medical pe teritoriul României decât dacă plătesc o asigurare individuală în acest sens.

Considerăm că este o interpretare greșită (chiar abuzivă) a legii 95 / 2006. În acest sens există cel puțin o decizie definitivă a instanței în acest sens. Decizie prin care CNAS este obligată să asigure o studentă la o universitate din străinătate respectiv să-i elibereze cardul european de sănătate.

Am demarat discuții cu autoritățile, cu cei care pot să decidă în sensul eliminării acestei nedreptăți.
Am contactat și contactăm autorități, decidenți atât ministere cât și din guvern respectiv parlamentari, pentru ca acești zeci de mii de tineri români să fie asigurați în România.

Vom reveni cu update-uri pe acest subiect.

Mulțumim tuturor celor care se implică pentru a fi eliminată această nedreptate.

Apreciem faptul că domnul senator Adrian Hatos a răspuns solicitării noastre implicându-se în acest subiect (link în primul comentariu).
... See MoreSee Less

Load more
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more
ro_RORomanian