Termen

până la depunerea D177

Fereastră de oportunitate!

în 25 iunie 2024 expiră termenul pentru depunerea a formularului D177. Poate că, din anumite motive, compania ta (sau cele cu care colaborezi) nu a folosit în 2023 tot bugetul de sponsorizare. Aveți posibilitatea să cereți ANAF (prin depunerea D177) să vireze către noi suma nesponsorizată în 2023.

D177 - De ce parteneriat cu noi?

pe scurt:

CFO & Companii de expertiză financiar- contabilă

Știți cel mai bine dimensiunea bugetelor … risipite prin nefolosirea bugetelor de sponsorizare. 

Împreună putea implementa proiecte de impact, proiecte pe care le decidem împreună, proiecte pe care tu le recomanzi.

Exemplu: Suntem convinși că ai nevoie de maxim 2 minute să te gândești și să identifici cel puțin un copil la care să-i acordăm o bursă (indiferent că este un copil merituos sau un copil aflat într-o situație vulnerabilă)

TERMEN - 25 iunie 2024

O fereastră de oportunitate de câteva zile. Până-n data de 25 iunie de poate depune Formularul D177 – pe scurt: știți foarte bine că prin acest mecanism banii pleacă de la ANAF către ONG fără să influențeze nici cash-flow-ul dar nici indicatorii financiari ai companiei.

Cât se ... irosește?

Știți cel mai bine câte bugete se irosesc prin nefolosirea bugetului de sponsorizare. La nivel național discutăm de sute de milioane de euro, conform datelor puse la dispoziție de anaf.

Împreună putem face lucruri deosebite. Îți oferim posibilitatea să ajutăm acolo unde TU decizi!

Avantaje pentru partenerii noștri

Da, poți să fii ambasador sau partener al organizației noastre, ambasador sau partener pentru educație.

Mai jos câteva din avantajele pe care le oferim ambasadorilor și partenerilor noștri.

Avantaje Partener
Avantaje Ambasador

Partener & Ambasador - Avantaje

You 4 Community

Automatizare procese

Știm foarte bine ce înseamnă timpul în domeniul tău. Oferim instrumente și procese automate atât pentru generarea documentelor cât și pentru implementarea proiectelor pe care tu le propui pentru implementare.

Exemple:

  1. prin completarea unui form se generează automat contractul de care e nevoie la depunerea D177.
  2. prin completarea unui form se generează automat contractul de bursă pentru un copil pe care tu îl alegi.
ONG în franciză?

Forțând terminologia, am putea spune că ai, ca partener, un ONG în franciză. Îți punem la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a atrage bugete de sponsorizare dar și pentru a demara exact acele proiecte de CSR în care tu vrei să te implici, proiecte pe care tu vrei să le susții.

Ca exemplu: Tu alegi copii cărora le acordăm burse, Tu alegi ONG-uri pe care le finanțăm prin parteneriat, etc.

Satisfacții & Câștiguri

Satisfacția să ajuți un copil pe care tu îl alegi este una extraordinară. Copilul poate fi în nevoie sau poate fi unul cu rezultate extraordinare. Este doar un exemplu de ceea ce ai putea face. Toate acestea cu bugete care de foarte mult se irosesc, nefolosindu-se.

Pe lângă astfel de satisfacții oferim partenerilor noștri pachete prin care pot obține, prin afiliere inclusiv câștiguri directe.

În domeniul tău

În domeniul tău de activitate oferi servicii. Știi foarte bine că serviciile oferite de tine se cuantifică în timp și că aloci și foarte mult timp clienților tăi în afara termenilor contractului, timp oferit probono de multe ori. Cum ar fi să ai o pagină dedicată ție sau companiei tale, pagină pe care cei care apelează la timpul tău oferit pro-bono să poată dona online pentru un proiect pe care tu îl alegi? – DA, putem să-ți oferim atât soluția tehnică cât și gestionarea proiectul pe care tu-l  alegi.

Tu decizi!

Discutăm despre bugetele de sponsorizare care, de foarte multe ori se irosesc prin faptul că firmele NU le folosesc sau NU le folosesc integral, ajungând astfel la bugetul de stat.

Îți oferim posibilitatea să decizi tu unde să folosim aceste bugete (prin mecanismul D177 sau în mod direct). Împreună putem face mult bine în comunitate!

Suntem convinși că în domeniu tău de activitate, cunoști multe companii care irosesc acest buget. Hai să folosim înțelept aceste bugete, hai să nu lăsăm companiile cu care colaborezi să mai irosească aceste bugete!

Parteneriate strategice

Împreună

Construim parteneriate strategice

Pe lângă proiectele pe care le derulăm în sfera educației, am demarat și proiecte despre care credem că ai putea fi foarte interesat/ ă.

Sunt proiecte pe termen lung, unele chiar pe termen foarte lung. Vezi mai jos: Pădure De Drag, Camp 4 Edu și Invest 4 Edu.

Pădurea de Drag

Avem deja 5 HA de pădure în nordul munților Apuseni, vom mai cumpăra suprafețe de pădure în această zonă.

Ne propunem să însănătoșim această pădure, plantând / replantând copaci în amintirea celor dragi.

Imaginează-ți un stejar plantat în amintirea bunicii sau mamei tale. De dragul lor sau în amintirea lor. Un astfel de stejar dedicat ție, cu un qrcode unde …. revenim cu detalii.

În fine nu intrăm acum în foarte multe detalii. Suntem convinși că ai putea fi interesat/ă de un astfel de proiect.

Camp 4 Edu

Mai sus îți spuneam că avem 5 ha de pădure. Lângă această pădure avem și aprox 4 ha de teren, unde ne propunem să construim o tabără.

Da știm, poate suna ambițios. Cu toate acestea, împreună cu partenerii pe care deja îi avem dar și cu cei care se vor alătura proiectului nostru, suntem convinși că putem realiza acest proiect.

Ca exemplu cea mai mare sumă încasată de la o companie prin mecanismul D177 (pt rezultatele din 2022) a depășit 80.000 euro.

Invest 4 Edu

Dacă Camp 4 Edu considerați că este un proiect ambițios, Invest 4 Edu este unul și mai ambițios!

Așa cum spuneam, conform datelor ANAF, sunt câteva sute de milioane de euro care se irosesc prin nefolosirea bugetelor de sponsorizare.

Să ne imaginăm că o parte din aceste bugete ar intra într-un fond de investiții deținut de un ONG și administrat de profesioniști.

Am început construcția acestui proiect, este vorba de constituirea unui ong dedicat pentru acest proiect. Și tu poți fi membru fondator în acest ONG!

DA, aici sunt multe detalii de care ținem cont în construcția acestui proiect. Ne-am bucura să le putem discuta cu tine respectiv să contribui și tu la construcția acestui proiect.

D177 CFO & Expert
până-n 25 iunie se mai poate depune formularul D177. Alătură-te proiectului You 4 Community. Împreună folosim înțelept bugete care altfel se irosesc! Le folosim în proiecte de impact! Decidem împreună proiectele!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
În următoarea perioadă vom răspunde cu prioritate celor care indică adrese de email profesionale. În această perioadă (până în 25 iunie) avem un grad foarte mare de încărcare prin încheierea de noi parteneriate pentru mecanismul D177.
Ne contactezi ...
Vrei detalii despre:
ro_RORomanian