You 4 Community

Automotive, Retail, Finanțe & Bănci, Producție. ...

Cine suntem?

ce oferim?

Cine suntem?

Suntem un ONG autorizat și ca Unitate Protejată. Prin acest dublu statut dar și prin experiența pe care o avem, putem customiza parteneriate cu companiile cu un grad ridicat de responsabilitate.

Ce oferim?

Programe customizate atât industriei cât și fiecărei companii partenere în funcție de cultura organizației și de nevoile acesteia. Avem câteva programe care sunt create pentru parteneri din industria IT, programe care sunt Win-Win-Win, atât pentru companie, cât și pentru angajații ei respectiv pentru comunitate.

pe scurt

ONG & Unitate Protejată

Faptul că suntem atât ONG cât și Unitate Protejată, ne permite să customizăm pachete dedicate companiilor partenere.

  • Componentele parteneriatului cu noi pot fi finanțate atât din bugetul de CSR cât și din bugetul dedicat Unităților Protejate (fond dizabilitate / handicap - datorat lunar bugetului de stat).

Accelerator You 4 Ability

IT- Accelerator You 4 Ability este un program prin care: identificăm tineri cu dizabilități, îi ajutăm să se dezvolte personal și profesional respectiv îi ajutăm să se angajeze la companiile partenere.

Toate acestea le realizăm plecând de la nevoile companiei și de la cultura organizațională. Putem customiza acest parteneriat astfel încât să identificăm și să formăm tineri cu dizabilități conform standardelor companiei partenere. Pe lângă avantajele de incluziune & diversitate, acest program aduce economii semnificative la plata taxelor. Angajarea unei singure persoane cu dizabilități aduce economii de aprox 8.000 de euro în fiecare an.

Operatori de granturi CSR & WellBeing

Este investiția în copii o investiție? Investiția în copiii angajaților este chiar una cât se poate de tangibilă.

Ca operatori de granturi CSR, putem dezvolta programe care să aibă ca obiectiv inclusiv copiii angajaților companiei tale.

Ca ONG dar și ca Unitate Protejată putem implementa orice proiect de CSR & WellBeing la nivelul companiei, inclusiv la nivel de grupuri de angajați.

Servicii dedicate ca Unitate Protejată

Toate cele de mai sus, putem să le oferim și ca pachete dedicate ca Unitate Protejată.

În plus oferim companiilor partenere servicii customizabile ca Unitate Protejată.

Contactați-ne pentru detalii despre serviciile oferite de noi - You 4 Ability - Unitate Protejată.

Digitalizare ONG-uri

În mod sigur compania ta este implicată în comunitate și colaborează / susține unul sau mai multe ONG-uri. 

Prin programul Digitalizare ONG-uri, putem ajuta / susține în procesul de digitalizare ONG-urile cu care rezonează compania ta. În cadrul acestui program, ajutăm ONG-urile în procesul de digitalizare. Atât compania ta se poate implica în acest proiect cât și angajații companiei tale, prin micro-voluntariat. Vom putea ajuta astfel atât ONG-uri cu care compania ta colaborează dar și ONG-uri pe care angajații companiei tale, ca micro-voluntari, le aleg.

Micro-Voluntariat

Micro-Voluntariatul este un concept care este îmbrățișat de tot mai mulți și în România. Pe lângă Micro-Voluntariatul în programul Digitalizare ONG-uri, putem customiza programe dedicate pentru angajații companiei tale.

Un astfel de program contribuie semnificativ la starea de bine a angajaților.

Atât pentru programul Digitalizare ONG-uri cât și pentru orice program dedicat comunității, putem implementa instrumente dedicate pentru angajații companiei tale.

 

ACCELERATOR - YOU 4 ABILITY
OPERATORI DE GRANTURI CSR & WELLBEING

Accelerator You 4 Ability

Accelerator You 4 Ability

Incluziune & Diversitate

Angajarea tinerilor cu dizabilități, pe lângă componenta de incluziune și diversitate, contribuie la o cultură organizațională foarte sănătoasă.

Economie Semnificativă

Angajarea tinerilor cu dizabilități aduce economii semnificative la taxele lunare datorate de companie bugetului de stat. 

Angajarea unei singure pesoane cu dizabilități atrage economii anuale de aprox 8.000 euro începând cu primul an în care aceasta este angajată

Obiective

Identificarea, formare și angajarea tinerilor cu dizabilități în companii.

Ne-am bucura să putem realiza asta în cadrul companiei tale, plecând de la abilitățile celor care intră în programul nostru.

Cum?

(Pe scurt)

  1. Indentificăm persoane cu dizabilități care pot și vor să se dezvolte profesional
  2. Evaluăm skill-urile și potenșialul de dezvoltare a acestora
  3. Identificăm zonele în care aceștia pot da un maxim de randament / productivitate
  4. Propunem și convenim cu companiile partenere soluții personalizate pentru fiecare dintre cei evaluați
  5. Fiecare din cei evaluați intră în programe accelerate de training (programe decise cu companiile partenere)
  6. la finalul programelor de training, reevaluăm candidații, urmând a se decide care pot intra în programe de internship sau chiar să se angajeze.

Customizăm

Plecând de la cultura organizațională și de la nevoile fiecărei companii partenere, stabilim pachete customizate pentru fiecare companie în parte.

Costuri

Acest program este dreluat de către noi ca ONG și Unitate Protejată.

Astfel că toate costurile sunt acoperite din taxa datorată lunar bugetului de stat (taxa dizabilitate/ handicap)

Reamintim că angajarea unei singure persoane cu dizabilități aduce economii în fiecare an de aprox 8.000 de euro.

Mai multe detalii

Te invităm să ne contactezi pentru mai multe detalii sau intră pe site-ul nostru You 4 Ability.

Operatori de Granturi CSR

Operator de Granturi

În prezentarea de mai sus ...

sunt doar câteva exemple de proiecte pe care le putem implementa pentru copiii angajaților tăi.

 

Proiecte CSR

Totodată putem implementa orice fel de proiecte de CSR externe companiei, în zona de educație, mediu, cultură, social, medical, etc

Propria platformă de donații

ONG-ul nostru are propria platformă de donații online.

Astfel că angajații companiei tale pot avea una sau mai multe campanii dedicate lor. Campanii în care să atragă donați pentru cauze pe care ei le decid.

Vezi aici - ultima campanie creată de angajații unei companii partenere.

Bugete

Pentru proiectele de CSR vor fi folosite în special bugetele care provin din impozitul pe profit (sponsorizare) sau din D177, conform cu politicile de CSR ale companiei.

Organizația noastră fiind ONG și Unitate Protejată, în anumite proiecte vom putea folosi și bugete dedicate achizițiilor de la Unități Protejate

Servicii dedicate ca Unitate Protejată - You 4 Ability

You 4 Ability

Pe lângă Accelerator You 4 Ability ...

Pe lângă programele de mai sus, Accelerator You 4 Ability și cel prin care oferin servicii ca operatori de granturi, ajutăm companiile să identifice, formeze și să angajeze tineri cu dizabilități, organizația noastră poate să ofere companiilor partenere și alte pachete ca Unitate Protejată.

Prin serviciile oferite nu ne propunem să devenim un simplu furnizor, vrem să fim partenerul companiei voastre.

Pachete You 4 Ability

Oferim (pe scurt):

  1. servicii customizate de publicitate,
  2. consultanță în achizițiile de la Unități Protejate și identificarea acelor furnizori care respectă legea respectiv pot să ofere produse și sau servicii de care compania are nevoie,
  3. Servicii de implementare a proiectelor interne și externe de CSR.

Vezi aici (pe site-ul You 4 Ability) o descriere a serviciilor pe care le oferim.

De ce You 4 Ability ?

Cel mai probabil suntem singura Unitate protejată care, prin serviciile oferite, își propune să nu mai aveți nevoie de Unități Protejate. Noi vă ajutăm să angajași persoane cu dizabilități astfel încât să nu mai datorați lunar taxa în cauză.

Parteneriatul cu noi înseamnă garanția respectării legii, inclusiv prin faptul că vă ajutăm să identificați acele Unități Protejate care respectă atât litera cât și spiritul legii.

Știm cât este de greu ca în fiecare lună să vă asigurați că acoperiți prin achiziții de la Unități Protejate, taxa datorată. Parteneriatul cu noi, vă scapă de această grijă.

Cel mai probabil suntem singura Unitate Protejată, care oferă și servicii de CSR  și  WellBeing pentru angajații dvs, plecând de la cultura organizațională și de la nevoile companiei.

Micro-Voluntariat & Digitalizare ONG-uri

Micro - Voluntariat

Micro - Volulutariat?

Micro-Voluntariatul nu este neapărat un concept nou. Este nou, poate, pentru foarte mulți dintre potențialii micro-voluntari din România, pentru cei care ar putea, ar vrea să facă bine, să se implice în proiectele cu care rezonează. Prin proiectul You 4 Community, ne propunem să oferim posibilitatea și instrumentele necesare ca fiecare să se poată implica exact cât dorește și exact acolo unde dorește (în acele proiecte sau ONG-uri cu care rezonează).

De ce?

Sunt foarte mulți cei care se implică deja, într-o formă sau alta. Sunt mult mai mulți cei care s-au gândit să o facă dar nu s-au hotărât deocamdată cum să o facă. Motivele pot fi multe și de înțeles.

Prin You 4 Community și componenta Micro-Voluntariat ne propunem să construim un concept prin care să-i ajutăm să o facă, având instrumentele necesare la îndemână. 

Dacă ai ajuns aici, în mod sigur știi proiecte frumoase în comunitatea ta, proiecte pe care le apreciezi, proiecte pe care ai vrea să le susții dar poate nu știi cum să te implici.

Cine?

Chiar TU! Indiferent de domeniul în care activezi, indiferent de vârsta ta, indiferent de cât timp ai să aloci.

Trebuie doar să decizi care proiect / care ONG vrei să-l susții iar noi te vom ajuta să poți face asta în mod eficient.

Compania ta?

Ne-am bucura să avem un parteneriat cu compania ta.

Astfel, angajații tăi vor putea face, dacă-și doresc asta, voluntariat în proiectele noastre sau în proiecte ale altor ONG-uri.

Împreună putem crea instrumentele necesare pentru a customiza un astfel de proiect în compania ta, proiect cu impact în comunitate.

Digitalizare ONG-uri

Ne-am propus să oferim ... undițe și sesiuni de pescuit ONG-urilor. Este mai eficient decât să nu ... pescuiască sau să nu prindă pește.

Prin programul You 4 ONG - Digitalizare, ne-am propus sa ajutăm cât mai multe ONG-uri în procesul de digitalizare. Putem ajuta înclusiv ONG-urile cu care compania ta sau angajații companiei tale rezonează.

Contactează-ne, suntem bucuroși să-ți dăm detalii.

Aici detalii despre proiect.

Contactează-ne!

Selectează categoria la care te încadrezi.

ro_RORomanian