You4Edu

context

Ne-am înfiițat ca ONG în anul 2012, în toată perioada care a urmat am aflat pe propria piele cât este de greu de finanțat proiectele pe care și le propune un ONG sau un grup de inițiativă.

Plecând de la experiențele noastre, ne-am propus să creăm un instrument prin care ONG-urile (în special cele mici care nu au această posibilitate tehnică) și / sau grupuri de intiațivă să poată să atragă donații online.

acțiuni

În 2019 am lansat platforma You4Edu. Platformă pe care o punem la dispoziția ONG-urilor și a grupurilor de inițiativă pentru a atrage donații online.

Prin grup de inițiativă înțelegem orice grup, inclusiv cele fără personalitate juridică, care-și propune să demareze un proiect în zona de CSR și are nevoie să lanseze o campanie de donații online. Poate fi vorba inclusiv de un grup de prieteni sau colegi din cadrul aceleiași companii. 

You4Edu pentru ONG-uri

You4Edu poate fi o soluție pentru ONG-ul tău dacă nu ai posibilitate tehnică să atragi donații online. Îți oferim infrastructura tehnică de a lansa o campanie / o pagină de donații dedicată ONG-ului tău sau cauzei pe care o susții. Durează între 24 și 72 de ore. Îți suntem alături – te ajutăm să atragi donații online pentru cauza pe care o susții. Aici un exemplu de campanie inițiată de un ONG pentru un caz medical&social. Aici o campanie lansată de Alianța pentru Turism, campanie sprijinită și de Charlie Ottley.

You4Edu pentru angajați ai aceleiași companii

Sunteți colegi și vreți să susțineți un caz social, medical sau un copil merituos ori unul care are nevoie de ajutor? Vă putem ajuta prin crearea unei pagini dedicate, pagină/ campanie prin intermediul căreia să puteți dona și să atrageți donații în mod transparent pentru cauza pe care doriți să o susțineți. Aici un exemplu de campanie realizată de angajații unei companii partenere care și-au propus să atragă donații pentru refugiații din Ucraina.

You4Edu pentru grupuri de prieteni

Sunteți un grup de prieteni și v-ați hotărât să susțineți un anumit caz social, medical sau din zona educației ?! Poate fi destul de complicat să atrageți donații mai ales că nu aveți un ONG.

  • You4Edu poate fi soluția. Noi îți punem la dispoziție atât ONG-ul cât și o pagină de donații online dedicată  dedicată proiectului vostru.
  • un detaliu important poate fi faptul că îți oferim posibilitatea să atragi în mod legal și transparent – inclusiv sponsorizări de la companii, de la cele pe care le convingi să susțină proiectul tău / al vostru.
en_GBEnglish