Singurul lucru mai care costă mai mult ca educația este lipsa ei!
Resursa umană este cea mai importantă resursă pe care o poate avea o țară.
Investind în copiii noștri, îi ajutăm în primul rând pe ei dar ajutăm și dezvoltarea noastră ca țară. Tot mai mulți dintre noi conștientizăm că nu mai este suficient să ne implicăm în educația propriilor copii.
Implică-te în educație !
You4Peace
Proiect demarat după izbucnirea crizei din Ucraina. Este o platformă manifest pentru pace, unde invităm copiii să își publice lucrările.
You4Ability
Este departament al ONG-ului nostru autorizat ca Unitate Protejată. Pachetele de servicii sunt în special pentru companiile care-și asumă responsabilitatea socială.
You4Edu
Platforma de donații online dedicată ONG-urilor care nu au posibilitatea tehnică de a atrage donatii online dar si grupurilor de inițiativă.
Edu4Ruralis
Proiect dedicat educației din mediul rural. În special copiilor dar și școlilor, profesorilor și comunităților locale.
Oare putem considera că investiția în copii – este investiție?
Dar dacă discutăm de copiii angajaților companiei tale? Investiția în aceștia, este investiție în starea de bine a părinților lor – o investiție în companie.
Vezi alăturat o scurtă prezentare video a unui concept / pachet pentru companiile care investesc în starea de bine a angajaților.
Una din misiunile asumate de organizația noastră este să oferm sprijin pentru copii și tinerii cu dizabilități.
Prin autorizarea departamentul You 4 Ability ca Unitate Protejată, ne-am propus să creștem gradul de sustenabilitate a proiectelor dedicate copiilor și tinerilor cu dizabilități și să oferim pachete sustenabile pentru companiile care-și asumă n grad ridicat de responsabilitatea socială.
Alăturat regăsiți o scurtă prezentare video cu un concept lansat pentru companii din Industria IT.
Customizăm pachete pentru companii din toate industriile.
Parteneri care au susținut și susțin proiectele noastre:
Împreună cu un grup de ONG-uri am demarat o acțiune prin care
ne propunem să eliminăm o nedreptate/ abuz/ discriminare pe care Casa Nationala de Asigurari de Sanatate o face în cazul a câteva zeci de mii de cetățeni români, mai exact studenții români din străinătate.
Studenții români la universități din străinătate - spre deosebire de studenții români la universități din România - nu sunt asigurați medical pe teritoriul României decât dacă plătesc o asigurare individuală în acest sens.
Considerăm că este o interpretare greșită (chiar abuzivă) a legii 95 / 2006. În acest sens există cel puțin o decizie definitivă a instanței în acest sens. Decizie prin care CNAS este obligată să asigure o studentă la o universitate din străinătate respectiv să-i elibereze cardul european de sănătate.
Am demarat discuții cu autoritățile, cu cei care pot să decidă în sensul eliminării acestei nedreptăți.
Am contactat și contactăm autorități, decidenți atât ministere cât și din guvern respectiv parlamentari, pentru ca acești zeci de mii de tineri români să fie asigurați în România.
Vom reveni cu update-uri pe acest subiect.
Mulțumim tuturor celor care se implică pentru a fi eliminată această nedreptate.
Apreciem faptul că domnul senator Adrian Hatos a răspuns solicitării noastre implicându-se în acest subiect (link în primul comentariu).
... See MoreSee Less
Avem strategii pentru atragerea tinerilor către catedră?
Avem / vom avea ... România (tot mai) Educată!
... See MoreSee Less
Atrași cred că sunt multi și din păcate majoritatea sunt speriați de examenul de titularizare!!! Visul meu este sa fiu profesor dar până când va trebui sa dau anual titularizare (cel puțin câțiva ani), nu ii vad rostul, in special pentru că examenul nu reflecta cunoștințele și competențele mele!
This content isn't available right now ... See MoreSee Less
This content isn't available right now
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.
9 ani nu pare foarte mult!
Dar 9 ani in care să ai un fost profesor presedinte și să NU se intample nimic notabil pentru educatie, este ABSOLUT DUREROS!
9 ani în care sa ne fie scosi ochii cu România Educată, este de neiertat.
În apoape orice tară din lume, dacă presedintele ar fi avut sotia profesoară , ar fi făcut mai mult decât (nu) a făcut președintele României. Eh, la noi - soția profesoară iar soțul fost profesor.
Felicitări (cu ghilimele mari de tot) domnule -fost- profesor pentru incapacitatea de a face ceva notabil pentru educație în România!
Nu conteaza cum veți fi judecat de istorie. Relevant este că ați fi putut face ceva și nu ați făcut. Urmeaza 5-10 ani cu un nou presedinte, din ceea ce se prefigurează nu avem de ce să stăm deloc liniștiți pentru educație! ... See MoreSee Less
Elevii români au obținut cele mai proaste rezultate la testele PISA din UE, cu excepția celor din Bulgaria. Doar 2-4% au performanțe de nivel înalt, în timp ce 42% nu înțeleg ceea ce citesc, iar 49% au cunoștințe de matematică atât de sla
www.biziday.ro
Elevii români au obținut 428 de puncte la toate cele trei categorii - matematică, citire și științe. Spre comparație, media OECD este de aproape 470.Comment on Facebook
The Fundamentals of Caring | Official Trailer [HD] | Netflix ... See MoreSee Less
Comment on Facebook