"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Edu4Ruralis

Lansăm proiectul Edu4Ruralis. Ne propunem astfel să susținem școlile din mediul rural. Le oferim suport pentru a implementa instrumente digitale, atât de necesare, mai ales în acestă perioadă. 

03/05/2020 Artista Flavia Birsan se alatura campaniei noastre Ne ofer? tabloul 'Speranta' pe care, la...detalii »30/04/2020 Bucuria vine din implicare Colegul nostru a scris un articol pentru...detalii »02/04/2020 Ne-am implicat în criza Coronavirus Alaturi de partenerii nostri, am reusit sa-i...detalii »

Lansăm proiectul Edu4Ruralis.

Ne-am propus un proiect prin care să oferim suport școlilor din mediul rural.

Nu refuzăm nici școlile din mediul urban dar focusul este pe cele din rural.

 

 

Sunt câteva direcții pe care le asumăm pro bono prin acest proiect:
Oferim suport școlilor pentru a parcurge eficient procesul de digitaliare. Le ajutăm să implementeze licențele pentru educație de la Google și Microsoft. Oferim suport pentru crearea site-ului școli. Oferim posibilitatea de a crea și gestiona eficient campanii de donații online pentru proiectele realizate de școală, profesori și elevi.
Profesori trebuie ajutați cu suport real în formarea inclusiv în zona digitală. Vom pune la dispoziția acestora cursuri online, webinarii și traininguri astfel încât aceștia să aibă acces la tot ceea ce este nevoie pentru o dezvoltarea eficientă a formării lor digitale.
Avem în vedere suport și pentru elevi pentru zona instrumentelor digitale pentru educație și totodată să-i susținem inclusiv în proiecte extrașcolare. Mai mult, împreună cu partenerii noștri ne propunem să ajutăm cu device-uri (nu neapărat tablete!) elevii care provin din medii vulnerabile - mai ales pe cei pe care programele guvernamentale sau ale autorităților locale nu i-au ajutat în acest sens sau pe care i-au ajutat insuficient.
Mai ales în această perioadă așteptările de la autoritățile locale sunt foarte mari. Nu întodeauna autoritățile locale știu cum să prioritizeze investițiile în educație. Cele interesate vor beneficia de expertiza partenerilor noștri.

Vezi aici site-ul proiectului