"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Edu4Ruralis

În 2020 am lansat proiectul Edu4Ruralis. Împreună cu partenerii noștri susținem elevi și școli din mediul rural. 

15/03/2021 Suntem Unitate Protejata Din martie 2021, avem o sectie in cadrul...detalii »21/12/2020 Am fost parteneri in proiectul 'Romania promovata' Aceast? campanie urm?re?te asigurarea sumei...detalii »04/12/2020 ebmpapst se al?tura proiectelor noastre 'Buna ziua domn profesor imi cer scuze de...detalii »

În 2020 am lansat proiectul Edu4Ruralis.

Site-ul proiectului: www.edu4ruralis.ro  

Ne-am propus un proiect prin care să oferim suport școlilor respectiv elevilor din mediul rural.

 

Sunt câteva direcții pe care le asumăm pro bono prin acest proiect:
Oferim suport școlilor pentru a parcurge eficient procesul de digitaliare. Le ajutăm să implementeze licențele pentru educație de la Google și Microsoft. Oferim suport pentru crearea site-ului școli. Oferim posibilitatea de a crea și gestiona eficient campanii de donații online pentru proiectele realizate de școală, profesori și elevi.
Profesori trebuie ajutați cu suport real în formarea inclusiv în zona digitală. Vom pune la dispoziția acestora cursuri online, webinarii și traininguri astfel încât aceștia să aibă acces la tot ceea ce este nevoie pentru o dezvoltarea eficientă a formării lor digitale.
Avem în vedere suport și pentru elevi pentru zona instrumentelor digitale pentru educație și totodată să-i susținem inclusiv în proiecte extrașcolare. Mai mult, împreună cu partenerii noștri ne propunem să ajutăm cu device-uri (nu neapărat tablete!) elevii care provin din medii vulnerabile - mai ales pe cei pe care programele guvernamentale sau ale autorităților locale nu i-au ajutat în acest sens sau pe care i-au ajutat insuficient.
Mai ales în această perioadă așteptările de la autoritățile locale sunt foarte mari. Nu întodeauna autoritățile locale știu cum să prioritizeze investițiile în educație. Cele interesate vor beneficia de expertiza partenerilor noștri.

Vezi aici site-ul proiectului