"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

We4Edu

Am demarat construcția unei platforme care să sprijne educația . Va fi o platformă participativă care va oferi tuturor posibilitatea sa se implice in educația unui copil pe care il poate alege

15/03/2021 Suntem Unitate Protejata Din martie 2021, avem o sectie in cadrul...detalii »21/12/2020 Am fost parteneri in proiectul 'Romania promovata' Aceast? campanie urm?re?te asigurarea sumei...detalii »04/12/2020 ebmpapst se al?tura proiectelor noastre 'Buna ziua domn profesor imi cer scuze de...detalii »

Fiind implicați, cu ajutorul partenerilor noștri, în proiecte educaționale respectiv în acordarea de burse am considerat că este momentul să trecem la o următoare etapă. Am lansat un instrument la nivel național, un proiect care chiar sperăm să depășească granițele României, să ajungă și la românii din dispora 

Etapa în care să oferim un mecanism prin care oricine dorește să susțină educația unui copil sau tânăr să o poată face. Indiferent de care ar putea dispune pentru o astfel de acțiune. 

Platforma You4Edu

Am lansat platforma You4Edu - o platformă pentru persoane fizice dar și pentru companii, pentru persoane din România dar și români din diaspora. O platformă pentru ONG-uri.  Poate fi folosită și de către cei care nu pot aloca sume foarte mari dar și pentru cei care au la dispoziție (persoane fizice și companii) bugete mai generoase. Se adresează în special celor care își doresc să susțină educația, educația copiilor și a tinerilor (elevi și studenți). O platfomă care se vrea a contribui la educația implicării. O platformă prin care poate fi susținut orice proiect, nu doar din zona educației. Educație înseamnă înclusiv implicare în zona socială, medicală, cultură, artă, sport, implicare civică, etc.

Elementele inovative ale You4Edu :

 • Vei putea decide educația cui vrei sa o susții, NU vei fi nevoit să alegi dintr-o listă predefinită de copii. VEI putea demara o campanie pentru copilul pe care îl cunoști, despre care TU crezi că merită susținut.
 • Un copil  din orașul tău, de pe strada ta, din vecini, din cartier, de la școala copilului tău, de la fosta ta școală, din localitatea ta natala, din satul bunicilor tăi., din județul tău, TU alegi copilul !
 • Un copil  care are performanțe școlare, sau extrascolare (sport, artă, cultură, etc)  . Un copil care merită susținut, un copil care susținut fiind va avea posibilitatea să îi crească aripile și să realizeze ceea ce altfel ar fi greu, un copil cu anmite probleme sociale sau medicale. TU alegi copilul !
 • Un copil care poate fi copilul unui coleg de muncă, din compania unde lucrezi, din instituția în care lucrezi. TU decizi copilul !

You4Edu platformă participativă:

Pe scurt, vom lua un exemplu :

 • Tu, cel care citești aceste rânduri, presupunem că ți-ai dori să susții educația unui anumit copil cu o bursă în valoare de 500 lei lunar
 • Din păcate veniturile tale din acest moment nu îți permit să aloci mai mult de 50 de lei lunar
 • Pe You4Edu vei putea genera campania de susținere a acelui copil pe care te gândești să îl susții
 • You4Edu îți va permite să trimiți această campanie inițiată de tine către câțiva prieteni. Către acei prieteni / cunoscuți despre care crezi că și-ar dori să se implice într-o astfel de campanie. În acest moment campania ta nu este publică - o veți putea vizualiza doar tu cu cei la care o trimți.
 • Dacă ți se alătură încă 9 prieteni care aloca aceeași sumă ca și tine aveți bugetul de 500 de lei lunar pentru cauza stabilită de tine.
 • Putem spune că prin acest proiect participativ susțineți educația unui copil ales de tine, copil cu care sunt de acord și prietenii tăi, fără un efort financiar foarte mare.

You4Edu platformă transparentă :

 • toate bugetele alocate de persoanele fizice unei campanii vor fi direcționate către bursa copilului în cauză
 • fiecare dintre susținătorii unei campanii vor avea acces la rapoarte detaliate despre campanie (incasari, plați, detalii depsre bursier- cu respectarea GDPR-  samd)
 • fiecare susținător al unei campanii va avea acces la o siteza asupra tuturor campaniilor de pe You4Edu
 • fiecare membru al unei campanii va avea acces la  mecanisme prin care să poată atrage finanțări de la companii pentru cauza în care se implică
 • fiecare membru al unei campanii poate să fie anonim sau să decidă dacă susținerea lui este publică 

 

 
Benvenuti
 
CARGILL Nutritie Animala
 
COMPEXIT Trading
 
DORBOB
 
Dr OETKER
 
ebmpapst
Romania
 
Erasport
http://www.erasport.ro/ Romania
 
Faist Mekatronic
http://www.erasport.ro/
 
Nidec
http://www.erasport.ro/

Unul din partenerii noștri care înțelege foarte bine importanța educației. Mulțumim Nidec !

 
PTC Eastern Europe
https://www.plexus.com/en-us/
 
RAAL MODE
https://www.raalexport.ro/ România

Principalul nostru sustinător în cadrul proiectului Y4E Tileagd.