"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

You4Ability

Sustinem copii si tineri aflați în situații vulnerabile.

21/12/2020 Am fost parteneri in proiectul 'Romania promovata' Aceast? campanie urm?re?te asigurarea sumei...detalii »04/12/2020 ebmpapst se al?tura proiectelor noastre 'Buna ziua domn profesor imi cer scuze de...detalii »01/12/2020 Am lansat proiectul Edu4Ruralis Ne propunem sa oferim suport scolilor...detalii »

Lansăm proiectul You4Ability.

www.you4ability.ro 

 

Ne propunem să oferim suport: Companiilor, Unităților Protejate responsabile, Persoanelor cu dizabilități.

 

Oferim suport pentru angajarea persoanelor cu dizabilități. Oferim consultanță pentru identificarea Unităților Protejate responsabile cu care sa se incheie parteneriate. Oferim consultanță pentru proiecte prin care să fie susținute persoane cu dizabilități. Consultanța este personalizată în funcție de realitățile fiecărui partener și în fucnție de politicile de responsabilitate socială pe care le au partenerii noștri. Promovăm companiile care își asumă politici responsabile de susținere a persoanelor cu dizabilități.
Oferim suport pentru identificarea de noi clienți astfel încât UP responsabile să-și poată crește sustenabil portofoliu de clienți. Promovăm produsele și/sau serviciile UP responsabile. Promovarea o facem și în mod direct partenerilor noștri dar și public.
Milităm pentru susținerea personelor cu dizabilități, pentru o cât mai bună integrare a acestora în societate. În funcție de pozițiile deschise de partenerii noștri, de locurile vacante, vom propune angajarea persoanelor cu dizabilități pe care le avem în baza de date. În propunerile pe care le vom face, vom ține cont de situația (medicală) pe care o are fiecare dintre cei aflați în baza noastră de date. În funcție de bugetele pe care le avem și le vom avea la dispoziție vom susține/ finanța proiecte de calificare sau reconversie profesionalizare pentru cei aflați în baza noastră de date (cursuri, traininguri, etc)

 

Mai multe detalii pe www.you4ability.ro