"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Burse

DA, considerăm că educația este domeniul care poate influența cel mai mult dezvoltarea României.

Investiția în educație este esențială. Da, avem așteptări din partea statului dar putem să facem fiecare dintre noi câte ceva. Cât mai mai multe implicări, oricât de mici ! 

15/03/2021 Suntem Unitate Protejata Din martie 2021, avem o sectie in cadrul...detalii »21/12/2020 Am fost parteneri in proiectul 'Romania promovata' Aceast? campanie urm?re?te asigurarea sumei...detalii »04/12/2020 ebmpapst se al?tura proiectelor noastre 'Buna ziua domn profesor imi cer scuze de...detalii »

În decembrie 2013 am demarat acoradea primelor burse. Pentru primele două burse, am făcut o selecție dintre studenți și masteranzi cu dizabilități. Cele două burse le-am acordat celui mai bun student, respectiv celui mai bun masterand din cadrul Universitătii din Oradea.   

În anul 2014 am continuat acordând un număr de patru noi burse către patru elevi deosebiți. În anul 2015 am revenit din nou la studenti, acordand încă două burse.

În anul 2016 au urmat patru elevi foarte dragi nouă, iar în 2017 patru studenți au beneficiat de bursele acordate de noi.

Luna dec 2018 a fost cea mai bună lună You4Edu ! În acestă lună am semnat și am dat în plată contracte de burse în valoare totală de 65.000  lei.

 

În 2018 am decis că este momentul să facem pasul către un nou nivel în legătură cu bursele. Ne-am propus să demarăm un proiect de burse la nivel național. Platforma You4Edu.

Platforma You4Edu, un mecanism prin care oricine își dorește să susțină educația unui copil/tânăr să o poată face. You4Edu se va adresa și celor care își permit să contribuie și cu 50 lei lunar la educația unui copil sau tânăr dar și celor care își permit mai mult, mult mai mult (de exemplu companii) sau chiar și celor care își permit mai puțin de 50 de lei.

Un mecanism considerat de noi inovator si atractiv deopotrivă, este faptul că platforma va oferi posibilitatea ca, fiecare dintre cei interesați să contribuie la educația unui copil/tânăr. O va putea face alegându-l pe cel pe care vrea să-l susțină. Îl va putea alege, NU dintr-o listă predefinită pusă la dispoziție de către platformă, va putea alege un copil /tânăr pe care îl cunoaște personal sau despre care știe că merită susținut.

Detalii în secțiunea You4Edu