"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Am învins sistemul

Am constatat că ceva nu era ... fair play. Cu atat mai mult cu cât era vorba despre copii. 

Dar, așa cum se mai întamplă uneori, au apărut... elefanții, doi elefanți care nu au fost de acord cu noi. Am reușit să învingem cei doi elefanți (în instanță) si să contribuim astfel la modificarea metodologiei .

15/03/2021 Suntem Unitate Protejata Din martie 2021, avem o sectie in cadrul...detalii »21/12/2020 Am fost parteneri in proiectul 'Romania promovata' Aceast? campanie urm?re?te asigurarea sumei...detalii »04/12/2020 ebmpapst se al?tura proiectelor noastre 'Buna ziua domn profesor imi cer scuze de...detalii »

Am reușit să influențăm modificarea unei metodologii a ministerului educației care discrimina aproximativ 20.000 de elevi la nivel național.

E drept că ... cei doi elefanți nu au vrut sa inteleaga cu ... vorba buna. Am fost nevoiți să ajungem în instanță. Curtea de Apel ne-a dat dreptate. Era de așteptat.

Procedura ne-a obligat ca, înainte de a ne adresa instanței, să ne adresăm Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, am facut-o cu încredere. Din păcate, CNCD a constatat că nu este discriminare (!?). Prin urmare ne-am adresat instanței, atacând și metodologia în cauza (primul elefant ... ministerul educației) dar  și decizia CNCD (cel de-al doilea  elefant).