"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Stiri

13/11/2018 Laborator Industry 4.0 + Burse A fost finalizata investitia în...detalii »

Laborator Industry 4.0 + Burse[13/11/2018] 

A fost finalizata investitia în laboratorul Industry 4.0 la Facultatea de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii din Oradea. (aici detalii)

Continuam cu acordarea de burse (vezi mai jos).

Laboratorul este dotat cu ultimele tehnologii în domeniu. Laboratorul si tot ceea au însemnat investitiile în acesta  a constituit o sponsorizare catre Universitatea din Oradea. Investitia totala a fost în valoare de 162.181,39 lei.

Multumim partenerului nostru Nidec ! Acest proiect putem spune ca a fost o cursa oarecum contracronometru. Am avut placerea sa colaboram cu o echipa din aceasta companie, echipa pentru care nici o provocare nu pare a fi prea mare. Nidec nu este la prima implicare în ceea ce înseamna educatie. Prietenii nostri de la Nidec au început o colaborare în urma cu aproximativ 12 luni cu Universitatea pentru a defini o parte din activitatile practice care vor fi integrate în programa studiilor universitare. 

Multumim Nidec si în numele celor care vor beneficia de acest laborator. Din cei peste 1.000 de studenti si masteranzi ai acestei facultati, câteva sute vor putea beneficia de pregatiri practice pe ultimele tehnologii din domeniu. Ceea ce înseamna ca, în urmatorii ani vom putea avea mii de viitori specialisti, care pe parcursul studiilor vor putea conecta mult mai bine cunostintele teoretice cu tot ceea ce înseamna noile tehnologii.

Colaborarea cu Nidec pe acest proiect este un exemplu de bune practici, un exemplu de implicare sociala care trebuie si suntem convinsi ca va fi urmat si de alte companii. Putem spune, în mod cert, ca tot mai multe companii constientizeaza importana implicarii în educatie.

Tot cu ajutorul Nidec continuam acest proiect prin demararea unui grant de burse. Vom oferi, într-o prima etapa, un numar de trei burse, studentilor (si/sau masteranzilor de la IETI) în valoare totala de 15.000 lei.  Cate 500 de lei lunar, timp de 10 luni, pentru fiecare din cei trei bursieri. În etapele urmatoare, vor fi oferite burse si pentru studenti/ masteranzi din cadrul altor facultati

Pentru burse se poate aplica pana în data de 16 noiembrie 2018.  aici detalii si formularul de înscriere.