"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Initiaza o campanie de bursa

Foarte mulți dintre cei care conștientizează importanța educației își spun că nu au ce să  facă. 

Noi îți putem oferi un instrument prin care să te poți implica. Să te implici în educația unui copil pe care tu îl alegi !

13/11/2018 Laborator Industry 4.0 + Burse A fost finalizata investitia în...detalii »

Dacă cunoști un copil / tânăr despre care care crezi că ar merita susținut printr-o bursă îți oferim posibilitatea să faci asta: îți putem oferi toate instrumentele necesare pentru a iniția o astfel de campanie, îți oferim posibilitatea de a avea un sentiment foarte plăcut susținând unul sau mai mulți copii/ tineri prin implicarea ta,

te putem vom ajuta și să atragi fonduri pentru campania inițiată de tine. AICI ai la dispoziție un formular (chestionar) în care ne poti da câteva date despre copil sau despre viziunea ta despre acordare unei burse.

 

Orice copil sau tânăr dorești. Unul pe care îl cunoști sau unul a cărui situații o cunoști. TU decizi copilul căruia să îi oferi o bursă !
să susții contravalorea unei burse de unul singur. Te înțelegem. Dar este destul de probabil să îți permiți să susții 50 de lei lunar timp de 12 luni (asta înseamnă mai puțin de 2 lei pe zi). Așadar TU împreună cu încă 9 prieteni ați putea susține bursa unui copil. O bursă de 500 de lei lunar, timp de 12 luni !
Un copil din școala copilului tău, Un copil din fosta ta școală, Un copil din vecini, Unul din orașul saul din județul tău, orice copil sau tânăr crezi că ar merita o bursă, poate deveni bursier datorită ție.
Poate pentru că : are performanță școlară sau academică, are un potențial foarte bun și cu ajutorul unui imbold (bursă) și-ar materializa acest potențial, are sau face performanță în domenii extrașcolare (sport, artă, ...)  are anumite probleme sociale sau medicale. Exemplele pot continua.
Cât este de greu să realizăm un grup care să demareze o campanie de bursă ? Unii spun că e greu, noi spunem că nu este foarte greu. Imaginează-ți că ești tu și câțiva prieteni, cât poate să va fie  de greu să decideți o astfel de campanie, să susțineți o astfel de campanie. Noi credem că nu este greu !
Hai să ne imaginâm fostul tău liceu. Câte mii de foști elevi ai școlii sunteți ? Câti dintre ei ar vrea să susțină burse în acest liceu ? Probabil fiecare generație ar putea susține o bursă, asta fără să-i luăm în calcul pe cei care, poate, și-ar permite să susțină de unii singuri o bursă sau sponsorizând din companiile pe care le conduc sau în care lucrează.