"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Persoane fizice

13/11/2018 Laborator Industry 4.0 + Burse A fost finalizata investitia în...detalii »

Da, orice ajutor ne prinde bine !

 

Așteptăm să ne spui în care din proiecte vrei să te implici. După cum probabil ai citit suntem în plin proces de construcție a platformei you4edu, ne poți ajuta să o definitivăm cât mai repede.
Dacă cunoști un copil / tânăr despre care care crezi că ar merita susținut printr-o bursă îți oferim posibilitatea să faci asta: îți putem oferi toate instrumentele necesare pentru a iniția o astfel de campanie, îți oferim posibilitatea de a avea un sentiment foarte plăcut susținând unul sau mai mulți copii/ tineri prin implicarea ta. Te vom ajuta și să atragi fonduri pentru campania inițiată de tine. AICI ai la dispoziție un formular (chestionar) în care ne poti da câteva date despre copil sau despre viziunea ta despre acordare unei burse
acestea te pot / ne pot ajuta foarte mult în a atrage finanțări pentru o campanie inițiată de tine. Companiilor le putem oferi parteneriate deosebit de avantajoase. 
Da, avem nevoie de cât mai mulți prieteni. Prieteni care să identifice copii/tineri pe care să îi susținem. Prieteni care să ne ajute să identificăm alți prieteni cu ajutorul cărora să putem susține cât mai mulți. Poți să susții proiectele noastre, Poți promova proiectele noastre. Profesorii ne pot ajuta mult, identificând și recomandând copii / tineri care merită / trebuie susținuți.
Contactează-ne și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie.