"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Persoane fizice

13/11/2018 Laborator Industry 4.0 + Burse A fost finalizata investitia în...detalii »

Da, orice ajutor ne-ar prinde bine !

 

Dacă cunoști un copil / tânăr despre care care crezi că ar merita susținut printr-o bursă îți oferim posibilitatea să faci asta: îți putem oferi toate instrumentele necesare pentru a iniția o astfel de campanie, îți oferim posibilitatea de a avea un sentiment foarte plăcut susținând unul sau mai mulți copii/ tineri prin implicarea ta. Te vom ajuta și să atragi fonduri pentru campania inițiată de tine. Dacă ai prieteni în companii, acestea te pot / ne pot ajuta foarte mult în a atrage finanțări pentru o campanie inițiată de tine. Companiilor le putem oferi parteneriate deosebit de avantajoase. Aici detalim ceea ce poți să faci pentru a iniția o campanie.
Da, avem nevoie de cât mai mulți prieteni. Prieteni care să identifice copii/tineri pe care să îi susținem. Prieteni care să ne ajute să identificăm alți prieteni cu ajutorul cărora să putem susține cât mai mulți. Poți să susții proiectele noastre, Poți promova proiectele noastre. Profesorii ne pot ajuta mult, identificând și recomandând copii / tineri care merită / trebuie susținuți.
Dacă crezi în proiectele noastre, ne poți ajuta în multe moduri : poate ne ajuți în zona online, poate ne ajuți să obținem produsele sau serviciile de care avem nevoie si nu reușim întodeauna să le acoperim prin bugetele avute la dspoziție. Considerăm cel mai bun ajutor pe care ni-l dorim este cel care duce la cât mai mulți bursieri, cât mai mulți copii/tineri pe care să îi susținem, să îi susținem noi, să îi susții TU în mod direct sau indirect. 
Contactează-ne și îți vom da toate detaliile de care ai nevoie.