"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Compania Ta si Bursele You4Edu

Avem probabil cea mai bună ofertă pe care o poate primi o companie.

Proiectele noastre educaționale pot fi realizate inclusiv în beneficiul educației copiilor din companie.

15/03/2021 Suntem Unitate Protejata Din martie 2021, avem o sectie in cadrul...detalii »21/12/2020 Am fost parteneri in proiectul 'Romania promovata' Aceast? campanie urm?re?te asigurarea sumei...detalii »04/12/2020 ebmpapst se al?tura proiectelor noastre 'Buna ziua domn profesor imi cer scuze de...detalii »
Sunt foarte mulți copii și tineri care merită susținuți.
Cei care fac performanță într-un anumit domeniu, cei care au potențial, cei care au anumite probleme (sociale sau medicale) șamd.
Compania ta decide către cine se îndreaptă bursa/ bursele finanțate din bugetul de sponsorizare.
Noi te ajutăm cu tot ceea ce înseamnălogistica, infrastructura necesară !

 

NU ai neapărat nevoie de noi. Conform legislației compania ta poate acorda în mod direct burse private. Doar că prin intermediul nostru poți să beneficiezi de infrastructura, logistica și experiența noastră pentru a derula exact cum își dorește compania ta un astfel de proiect, economisind astfel timp și energie. Nu în ultimul rând, vei evita discuții inutile cu ceea ce înseamnă un control al fiscului sau a altor autorități.
Poate cunoști copii pe care consideri că merită să îi sustii. Poate datorită domeniului de activitate al companiei tale îți propui să susțină elevi sau studenți de la un anumit profil, profil care are legătură cu compania ta. Poate prin acordare unor astfel de burse vei putea identifica viitorii tăi angajați. Noi putem să te ajutăm ! Mai mult, noi în programele noastre de burse, putem lua în calcul chiar copiii angajaților din companiei tale . Nu costa compania ta, un astfel de proiect se bugetează din bugetul de sponsorizare, buget care altfel pleacă către bugetul de stat. Printr-un astfel de proiect știi exact unde pleacă bugetele companiei, știi exact la ce anume contribuie. Un program de burse poate contribui semnificativ la loializarea angajaților, plecând și de la sensibilitatea pe care o au în general oamenii la aspecte care țin de copii. Sperăm să avem posibilitatea să dezvoltăm acest subiect și să îți arătăm influențele pe care le poate avea un astfel de proiect în compania ta
Stabilim împreună toate detaliile : profilul bursierilor, criterii de selecție, zona geografică (judete, localități) mediul (urban/rural) , nivel de școlarizare (școli, facultăți), bugete. Noi ne ocupăm de: promovarea si lansarea publică (sau focusată plecând de la criteriile convenite), tot ceea ce înseamnă gestionarea procesului. Ne ocupăm inclusiv de promovarea în online a proiectelor de bursă așadar și a brandului tău (prin grantul obținut de la Google avem un buget de 10.000 $ lunar pentru a promova proiectele noastre prin Google Ads - ceea ce înseamnă un foarte eficient mod de promovare în online).
Discutăm despre bugetul de sponsorizare. Am putea spune ... cei mai ieftin bani, ca și influentă în indicatori și în cashflow, alegem să spunem că sunt bugete care pot avea o eficiență foarte mare ! Mai exact conform legislaței fiscale, dacă compania ta realizează profit, rezultă un buget de sponsorizare pe care dacă nu îl folosești, pleacă spre bugetul de stat. Așadar un buget care nu influențează indicatorii financiari, un buget cu influență minimă spre zero  asupra cash-flow-ului. Poate părea paradoxal dar este vorba despre un buget care ... nu costă dar care aduce și poate aduce multe satisfacții pe lângă o expunere publică consistentă. Un astfel de proiect poate fi benefic chiar și dacă nu aveți profit, chiar și dacă datorită investițiilor companiei treceți printr-o perioadă în care nu raportați profit.
Scopul nostru este să susținem cât mai mulți copii și tineri. Putem face asta și printr-un parteneriat cu compania ta. Contactează-ne și suntem convinși că putem construi un parteneriat prin care un număr de copii vor avea de câștigat respectiv compania ta va avea de câștigat.