"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Companii

Avem probabil cea mai bună ofertă pe care o poate primi o companie.

Proiectele noastre educaționale pot fi realizate inclusiv în beneficiul educației copiilor din companie.

15/03/2021 Suntem Unitate Protejata Din martie 2021, avem o sectie in cadrul...detalii »21/12/2020 Am fost parteneri in proiectul 'Romania promovata' Aceast? campanie urm?re?te asigurarea sumei...detalii »04/12/2020 ebmpapst se al?tura proiectelor noastre 'Buna ziua domn profesor imi cer scuze de...detalii »
Evident companiile se pot implica foarte mult în proiectele noastre !
Marea majoritatea a proiectelor noastre le-am realizat cu ajutorul partenerilor nostri, a companiilor cu care am colaborat.
Le mulțumim ! 
Te așteptăm !

 

Sunt foarte multe companii responsabile social, firme care își asumă responsabilitatea socială. Exemple sunt și companiile cu care colaborăm !
Din păcate se irosesc bugete consistente. Ne referim aici la acele companii care ar putea să folosească până la 20% din impozitul pe profit pentru sponsorizări și nu o fac! La nivel național discutăm de peste 200 MIL euro irosite. Este foarte mult și este păcat. Noi sperăm ca prin proiectele noastre respectiv alte ong cu proiecte frumoase și de impact să convingem cât mai multe dintre aceste companii să se implice și să nu mai irosească aceste bugete.
Acestea sunt limitele în care pot sponsoriza companiile care declară profit. Ca și exemplu dacă trebuie să plătești un impozit pe profit de 100.000 lei ai opțiunea de a vărsa această sumă bugetului de stat sau să achiți BS doar 80.000 iar 20.000 (dar nu mai mult de 5 la mie din CA) să îi sponsorizezi ong-urilor. De ce nu ai face asta ? Pot fi multe răspunsuri, unul dintre ele poate fi că tu, reprezentant al companiei, nu ai încredere în ong-uri sau în proiectele acestora. Ne este greu să credem că reprezentantul unei astfel de companii, care face profit, nu reușește să identifice ong-uri și proiecte ale acestora în care acesta să creadă și să fie pe profilul companiei.
Parcurgeți  You4Edu CSR - un parteneriat special pe care îl oferim companiilor sau Bursele You4Edu - un proiect care este foarte bine primit de către partenerii noștri.
Organizația noastră a fost autorizată ca UP până în 2017 când guvernul a decis să desființeze practic aceste entități. Anul acesta legislația a fost din nou modificată. Chiar dacă nu suntem autorizați acordăm suport companiilor pentru a alege colaborări cu cele mai responsabile unități protejate. Aici găsiți site-ul departamentului nostru. Contactați-ne și vom fi bucuroși să oferim suport.