"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Proiectele noastre din ultimul an

Am împlinit 8 ani!

Avem câteva proiecte faine și două premii de ONG-ul anului în 2017 și 2018.  

15/03/2021 Suntem Unitate Protejata Din martie 2021, avem o sectie in cadrul...detalii »21/12/2020 Am fost parteneri in proiectul 'Romania promovata' Aceast? campanie urm?re?te asigurarea sumei...detalii »04/12/2020 ebmpapst se al?tura proiectelor noastre 'Buna ziua domn profesor imi cer scuze de...detalii »

2020 a fost un an greu, continuă să fie și anul 2021.

Am fost nevoiți să ne reinventăm.

Toate proiectele în care ne-am implicat nu ar fi fost posibile fără implicare voastră, a celor care ne-ați fost alături.

Tot cea ce facem și vom face în continuare ar fi foarte greu de realizat fără implicare celor care ne sunt și ne vor fi alături.

 

Pe scurt, ce am făcut în ultimele 12 luni:

Constatând criza sistemului medical,  împreună cu voluntarii și cu partenerii noștri, ne-am implicat în proiectul viziere.ro. Am produs și am donat către cei din linia întâi aproximativ 10.000 de viziere. Pentru medici și personal medical din spitale dar și pentru medici de familie, pentru ambulanță, poliție, jandarmi. Vizierele produse de noi au în spitale din Bihor, Satu Mare, Sălaj, Arad, Cluj Napoca, Baia Mare dar și în 4 spitale din București. Aici detalii.
Am fost partenerii elevilor din colegiul Gh Lazar din Bucuresti în organizarea conferintei LazarMUN. In cadrul acesti campanii am reusit sa atragem peste 34.000 lei. Aici detalii. Un proiect similar l-au avut elevii de la Transylvania College din Cluj Napoca- aici detalii.
Am reușit să atragem prin intermediul platformei noastre peste 30.000 de lei sumă cu care s-au făcut achiziții pentru spital în plină criză a echipamentelor medicale. Aici detalii.
Prin intermediul platformei noastre, împreună cu partenerii noștri de la Alianța pentru Turism și cu implicarea lui Charley Ottley, am reușit să atragem peste 55.000 de lei pentru un proiect de promovare a României. Aici detalii.
Un proiect social, desfășurat împreună cu partenerii noștri de la Alianța Comunitară Umanitate Marghita, am reușit să ne implicăm în ajutorul unei familii aflată într-o situație deosebit de delicată, familie cu 7 copii care au nevoie de mare ajutor. Aici detalii
Prin proiectul Edu4Ruralis, ne-am propus să suținem copii din mediul rural dar și școlile din rural. Astfel am reușit să donăm unei școli și către copii zeci de deviceuri: calculatoare, laptopuri și chromebook-uri. În următoarea perioadă vom dota complet un laborator de informatică în școala din Tileagd.
Prin You4Ability proiect ne propunem să susținem persoane cu dizabilități, în special copii și tineri. În cadrul acestui proiect am încheiat un prim parteneriat cu fundația Mihai Neșu, parteneriat prin care dorim să-i suținem în ambițiosul lor proiect.

 

Continuăm!

Proiectele noastre nu ar fi posibile fără implicare voastră, 

a celor care v-ați implicat și a celor care ne veți fi alături.

Mulțumim !