"Ce faci pentru tine dispare odata cu tine,
ce faci pentru altii, ramane pentru eternitate"
A.Einstein

Artista Flavia Birsan se alatura campaniei noastre

Ne-am propus să dăm o mână de ajutor celor aflați în linia întăi. Personalului medical. 

03/05/2020 Artista Flavia Birsan se alatura campaniei noastre Ne ofer? tabloul 'Speranta' pe care, la...detalii »30/04/2020 Bucuria vine din implicare Colegul nostru a scris un articol pentru...detalii »02/04/2020 Ne-am implicat în criza Coronavirus Alaturi de partenerii nostri, am reusit sa-i...detalii »
Îți mulțumim Flavia!

 

Flavia a decis susțină proiectul nostru ''Viziere pentru cei din linia întâi'', donând o lucrare pe care a realizat-o special pentru acest proiect.
Lucrarea va intra în posesia unuia dintre donatorii acestei campanii. Mai jos, regăsiți modalitatea prin care pictura va ajunge în posesia câștigătorului.
Lucrarea are dimeniunile 80x60 cm și va fi însoțită de certificat de autenticitate. 

 

Aici găsiți pagina campaniei unde puteți dona, pentru a-i susține pe cei din linia întâi.
 
Donând, aveți șansele de a intra în posesia acestei deosebite lucrări, pe care Flavia a denumit-o foare sugestiv ''Speranță''.

 

Flavia Birsan pictează lucrări abstracte, prin care urmărește să-i creeze privitorului o senzație personală asupra artei. Flavia comunică în mod constant cu publicul iubitor de artă, prin intermediul rețelelor sociale, unde lucrările sunt expuse în diverse stadii de creație, de la primele tușe de culoare până la pânza completă. De asemenea, lucrările ei au fost prezentate în diverse expoziții naționale și internaționale și licitate de colecționari de arta de pe mai multe continente. În contextul actual al limitărilor sociale și transferului multor activități în on-line, picturile Flaviei sunt expuse în două din cele mai mari galerii virtuale de arta, Saatchi Art si Singulart. Picturile sunt concepte integrate în serii, cea mai apreciată de catre public fiind cea a Îngerilor. De asemenea, în paralel cu seriile abstracte, un proiect îndrăgit la care lucrează sunt picturile pentru camerele copiilor, pe fundal abstract, cu personaje vesele și zambitoare.
Flavia este orădeancă la origini. Acum lucuiește cu familia în București. Florin Rojan, membru în boardul You4Edu,  a fost profesorul de matematică al Flaviei din liceu. Flavia a absolvit Colegiul National Eminescu din Oradea. O relație faină poate dăinui peste ani ''chiar'' și între un artist si un profesor de matematică (^_^). Flavia a fost bucuroasă să se alăture acestui proiect.
A. Toți donatorii care vor contribui la acest proiect cu o donație de minim 100 de lei, vor intra în tragerea la sorți.B. Este vorba despre donatorii din intervalul 28 aprilie 2020 ora 0.00 până în 9 mai 2020 ora 24.00.C. O donație multplu de 100 de lei, reprezință o șansă în plus pentru donator. Exemple: o donatie de 200 de lei înseamna 2 pozitii în tragerea la sorți, o donație de 500 de lei înseamnă 5 poziții în cadrul tragerii la sorți. Tragerea la sorți va fi făcută de către Flavia în data de 10 mai 2020. Câștigătorul urmând a fi anunțat public pe pagina de facebook You4Edu, respectiv personal prin email si/sau telefonic.
Flavia ne-a ajutat și cu tragerea la sorți a câștigătorului. În urma tragerii la sorți domnul Sorin Panti a fost fericitul câștigător. Îți mulțumim Sorin, îți mulțumim Flavia !
Aici pagina de facebook a Flaviei